• DienstenOns aanbod.

  View: Diensten menu

  Dit is het verwijderen van bomen. Er zijn meerdere redenen mogelijk waarom een boom geveld zou moeten worden.

  Er bestaan verschillende soorten snoeimethodes:

  Wanneer een boom bovengronds verwijderd is blijft er een stronk over.

  Door heftige natuurlijke omstandigheden kan het zijn dat zwakke, oude of zelfs gezonde bomen (gedeeltelijk) bezwijken.

  Ook wel boomveiligheidscontrole genoemd.

  Het leveren en planten van alle soorten bomen tegen een aantrekkelijke prijs.

  Tevens verplanten wij ook bomen van alle formaten. 

  Door jarenlange ervaring in het grote groen en het hovenierswerk zijn wij ook gespecialiseerd in tuinonderhoud.

  Stay
 • Werkwijze
 • Referenties
 • Contact

Snoeien

Er bestaan verschillende soorten snoeimethodes:

- Begeleidingssnoei: Door begeleidingssnoei in jonge en jongvolwassen bomen toe te passen kan men op een voor de boom zo verantwoordelijk mogelijke manier toewerken naar de gewenste takvrije stamhoogte. Een takvrije stamhoogte is nodig om bijvoorbeeld verkeer niet te belemmeren, takken van een huis te houden of ter voorkoming van vandalisme aan een boom. Tijdens de begeleidingssnoei worden eventuele probleemtakken zoals onder andere beschadigde takken, plakoksels, elleboogtakken en takkransen verwijderd. 

-Onderhoudssnoei: Wanneer een boom in volwassen vorm te zien is en de gewenste takvrijestamhoogte heeft bereikt blijft snoei toch onvermijdelijk. Door zorgplicht* is het verplicht eventuele risico takken te verwijderen of te verankeren. Schade door invloeden van het weer en door plaatselijke omstandigheden kunnen ook reden zijn tot snoei.

P.v.W boomverzorging snoeit elke boom van groot tot klein. Wij kunnen hierbij gebruik maken van klimtechnieken, een hoogwerker of bij kleinere bomen een stokzaag.

Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u contact op nemen via de contact pagina, of direct door te bellen met 06-10397535

*Zorgplicht: Mensen met een boom in hun bezit zijn via de wet verplicht om regelmatig en systematisch de toestand van de boom te (laten) beoordelen. Wanneer er tijdens deze controle een verhoogde gevaarzetting gecontstateerd wordt zal er actie ondernomen moeten worden.  Wanneer dit niet gebeurd kan de eigenaar aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade of letsel. (boomrecht)

Algemene voorwaarden

Op alle goederen en diensten die wij leveren zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u vinden in de bijlage van onze offertes.

Social

Contact

P.C. van Wingerden
Kapitein Boscampbrink 89
4661 ZC 
Halsteren

pascalvanwingerden@gmail.com
06 10 39 75 35

K.v.k. 58258310
BTW nr. 206365998801